Dobrodošli na moji strani.

Sem Teja Kodre, po poklicu in srcu modna oblikovalka. Že od nekdaj sem rada brskala po podstrešjih in iskala starinske vzorčke in materiale. Danes iz njih šivam torbe, oblačila, modne dodatke in s svojo blagovno znamko ‘neovintage’ iščem navdihe v preteklosti in povezave v sedanjost. Obožujem cvetke, ptičke, črtice, kvadratke, listke….vse kar so včasih nosile naše babice in vse kar rada nosim tudi sama. Vesela sem da vam lahko pokažem svoje izdelke, ki so narejeni ročno in s srcem.

Po končanem študiju modnega oblikovanja v Ljubljani, sem se zaposlila v podjetju Copigraf Faganelj, kjer sem opravljala delo grafičnega oblikovalca in bila zadolžena za velikoformatni tisk. Moje delo je obsegalo grafično pripravo, nabavo materiala, kontrolo kvalitete tiska ter konstantno delo s strankami in upoštevanje želja ter interesov.

Kasneje sem sodelovala s podjetjem 4design, kjer sem skrbela za grafično izvedbo sejemskih postavitev in velikoformatni tisk.

Skoraj 7 let sem bila zaposlena kot aranžerski tehnik v podjetju Mercator IP, kjer sem skrbela za notranjo podobo Mercatorjevih poslovalnic, pripravljala in nameščala sezonsko dekoracijo, vzdrževala oglasne površine, tiskala plakate in grafike…

Že dalj časa uspešno sodelujem z podjetjem Almima Embal d.o.o. – Prodaja in proizvodnja embalažnih izdelkov, kjer pripravljam promocijski material, grafično oblikovanje, socialna omrežja…itd.

Mesec maj 2020 je prinesel nov začetek in tako sem stopila na samostojno pot kot s.p. Poleg modnega oblikovanja in šivanja oblačil in dodatkov izdelujem tudi spletne strani, urejam socialna omrežja, pripravljam marketinške kampanije in promocijska gradiva.
Že sedmo leto se predstavljam s svojo blagovno znamko Neovintage by tejka.si z oblačili, ki so pretežno izdelana po meri. Poleg tega vodim tečaje šivanja in krojenja.

Dobro berem potrebe in želje strank, odlikujejo me odlične komunikacijske sposobnosti, natančnost, prilagodljivost, kreativnost, nekonfliktnost in pripravljenost na timsko delo.