fbpx

Plačilo in dostava

CENE IZDELKOV

Cene izdelkov so izražene v evrih in ne vsebujejo DDV (nismo zavezanec). Vse cene in morebitni popusti veljajo v trenutku oddaje naročila. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

Stroški pošiljanja niso všteti v ceno izdelka in se obračunajo na blagajni ob zaključku naročila.

NAČIN PLAČILA

PLAČILO PO PREDRAČUNU na TRR 

V spletni trgovini www.neovintage.si je možno  plačilo po predračunu oz. nakazilo na TRR .

Ob nakupu boste prejeli obvestilo z vsemi ustreznimi podatki za račun, kamor je potrebno opraviti nakazilo.

Pošiljamo VSAK DELOVNI DAN. Dostavo  opravlja Pošta Slovenije.

BLAGOVNO PISMO S SLEDENJEM:

do 250g – 1,95 eur z ddv

nad 250 g do 500 g – 2,35 eur z ddv

nad 500 g do 1000 g – 3,05 eur z ddv

nad 1000 g do 2000 g – 4,15 eur z ddv

Vsako naročilo oddano skozi sistem Neovintage.si trgovine bomo obravnavali v roku treh delovnih dni po oddaji naročila. V primeru, da to iz kateregakoli razloga ne bo mogoče, vas bomo o tem obvestili.

Vaše naročilo bo šlo v izdelavo, ko prejmemo potrditev plačila za naročene izdelke. Rok dobave je 5-7 delovnih dni od plačila.

V primeru naročila izdelka po naročilu, je čas plačila 5-7 delovnih dni. V primeru, da stranka ne poravna predračuna v tem času, se naročilo stornira.

OSEBNI PREVZEM

Za osebni prevzem se lahko zglasite na naslovu: Branik 159, 5295Branik in sicer vsak delovni dan od 8.00 do 14.00 oziroma po predhodnem dogovoru.

DOSTAVA

Poštnina+ stroški pakiranja so 2,40 eur z ddv.Poštnina nad 60 eur je brezplačna.

Ponudnik bo izdelke na naveden naslov s Pošto Slovenije poslal v roku 1-3 delovnih dni. Običajno izdelki s Pošto Slovenije potujejo 1-2 dni.

V primeru daljšega dobavnega roka, bo ponudnik uporabnika o tem obvestili preko elektronske pošte ali telefonske številke, navedene ob naročilu.

V primeru odsotnosti ponudnika, se le ta zavezuje, da bo naročene proizvode uporabniku dostavil najkasneje v 45 dneh od potrditve naročila po e-pošti. Ponudnik ne odgovarja za prekoračitev roka dostave, če je zamuda posledica drugih nepredvidenih dogodkov, ne glede na to, ali gre za zunanje dogodke ali za dogodke iz sfere ponudnika.